Heb je ‘m al gezien? Onze eigen Birò! Je rijdt ermee in 10 minuten van kantoor naar het centrum. Zonder files en altijd droog. O ja, en elektrisch, natuurlijk! 

De wegen raken overvol. Zeker die van Rotterdam. Daarom zocht Spindler al langer een alternatief vervoermiddel om snel en veilig naar allerlei projecten te rijden. Met de Birò is van A naar B in de stad een koud kunstje. Door haar geringe afmetingen beweeg je flexibel en snel door het drukke stadsverkeer. Droog en warm tijdens regenachtige dagen, en zonder deuren in de zomer!

De Birò komt uit Italië, maar is sinds kort ook leverbaar in Nederland. Het is een inspirerend antwoord op de vraag hoe we onze steden bereikbaar en leefbaar houden. De Birò verenigt het praktische van een scooter met het comfort van een auto en is hét alternatief in een steeds drukkere stad. Je kunt ‘m overal parkeren – ook op de stoep, dus geen parkeerkosten – maar je mag er ook mee over de fietspaden rijden. Dus je hebt nooit files en komt altijd op tijd op afspraken! 

Plezier

Naast deze redenen, zijn er nog andere motivaties om over te gaan tot de aanschaf van dit exemplaar. Het is ook leuk, avontuurlijk en spannend om erin te rijden. En dat past goed bij Spindler: we willen onze medewerkers ook plezier geven. Bovendien is Birò 100% elektrisch en uitstootvrij en draagt het bij aan een schone en stille leefomgeving. Ook op dat gebied willen we ons laten zien. 

Vooralsnog is de Birò vooral bedoeld voor projectleiders die snel van project naar project moeten. Afhankelijk van hun reacties en van het succes, overwegen we op termijn nog meerdere exemplaren aan te schaffen.