Wilt u als koper van een nieuwbouwwoning alvast rondkijken in uw nieuwe badkamer, ga dan naar www.uhuw.nl. Op deze website kunt u tot in detail nadenken en keuzes maken over uw toekomstig sanitair. En krijgt u ook nog eens te zien hoe het er straks uitziet en te weten hoeveel het kost. En dat vanaf uw laptop thuis. Hoezo comfortabel?! 

Rond de eeuwwisseling schoten showrooms voor keukens en badkamers als paddenstoelen uit de grond. De wereldwijde crisis gooide echter roet in het eten; de meeste fysieke winkels moesten door teruglopende omzetcijfers, hun deuren sluiten. Om kopers van nieuwbouwwoningen toch te helpen bij het maken van hun keuzes voor bijvoorbeeld hun badkamer, startte een aantal installateurs vier jaar geleden een nieuw, digitaal platform: de online showroom Uw Huis, Uw Wensen. 

Inmiddels nemen er ca 20 installateurs deel aan dit samenwerkingsverband, waaronder ook Spindler. Kopers van woningen van onze nieuwbouwprojecten, kunnen op www.uhuw.nl alvast hun keuzes bepalen over de inrichting van hun badkamer. Bij oplevering van de woning is deze dan precies volgens deze persoonlijke voorkeuren ingericht en klaar voor gebruik. 

3D bril

Om u als koper te inspireren en te voorzien van allerlei handige tips, biedt de website u de keuze uit een gevarieerd- en hoogstaand aanbod van kwaliteitsproducten. Daarbij kunt u als koper bestaande 3D-ontwerpen tot leven laten komen door middel van Virtual Reality. Met een VR-bril ziet u als koper tot in detail wat er aan uw badkamer verandert door uw persoonlijke keuzes te wijzigen. Zo bent u er zeker van dat u de badkamer krijgt waarvan u droomt! 

Met www.uhuw.nl maken we als Spindler het onze kopers niet alleen gemakkelijk, maar winnen we ook tijd bij de realisering van hun koperswensen-, en wijzigingen. Bovendien zorgt deze werkwijze voor een efficiënt werkproces en voor reductie van faalkosten. Ook dat is voor beide partijen een win-win situatie. 

Hoewel deze digitale showroom vooralsnog zich richt op sanitair, is het de bedoeling deze uit te breiden met meerdere componenten, zoals keukens en woon-, en slaapkamers. Wij houden u op de hoogte! 

Bron foto: De Techniek Achter Nederland