Over Spindler

… en niet zomaar één, maar een baan met toekomst. Bij ons krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en waar mogelijk, door te groeien.

Meer info
Werken bij Spindler- Over Spindler

Werving via Spindler

Wij gaan jou een unieke ervaring aanbieden. Om net even een stap verder te gaan, organiseren wij  “De Wervingsdag”: Uniek in de markt! Deze wervingsdag heeft als doel om in één dag(deel) voldoende potentiële kandidaten op een eigen wijze te presenteren op locatie. Wie jij bent, is hierin belangrijker dan wat je gedaan hebt.

Je zult niet worden gepresenteerd op basis van je CV, maar vanuit de persoon die je bent. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat je achterliggende drive is, wat je competenties zijn en hoe je persoonlijkheid in elkaar zit. De grote vraag tijdens de wervingsdag is dus of jij als persoon bij onze organisatie past. Pas nadat dit is vastgesteld, krijgen wij bij Spindler jouw CV te zien. Op basis hiervan kan een unieke eerste selectie plaatsvinden, puur gebaseerd op jouw persoonlijkheid en je passies.

Wil jij nader met ons kennismaken en de kansen/mogelijkheden bespreken? Dan zien we je graag op één van onze wervingsdagen.

Volgende werving

Meld je via het formulier aan.