Over Spindler

Spindler, een naam die staat. Al meer dan 100 jaar zijn we als Rotterdamse totaalinstallateur actief in de woningbouw en utiliteit, zowel bij grootschalige nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Wat ons als werkgever kenmerkt? We zijn eerlijk, eigenwijs en eigentijds. Lees hieronder wat jij daarvan merkt.

Werken bij Spindler- Over Spindler

Eerlijk…

Binnen onze platte organisatie houden we van directe en eerlijke communicatie. Ben je het ergens niet mee eens of denk je dat iets beter kan? Laat wat van je horen! Jij weet als geen ander wat ervoor nodig is om jouw werk goed uit te kunnen voeren.

Geen woorden maar daden is een motto dat maar al te bekend is in Rotterdam. Toen 1 van onze monteurs directeur Richard belde over een incident op de bouw, sprong hij dan ook direct in de auto om het als team uit te praten. Zo zorgen we samen voor een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Eigenwijs…

Als echt Rotterdams bedrijf zijn we ook behoorlijk eigenwijs. We varen graag onze eigen koers. Dat zie je bijvoorbeeld in hoe wij met onze collega’s omgaan. Je krijgt hier veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En we staan ook voor je klaar als het even niet zo lekker gaat met je gezondheid, thuissituatie of financiën. Wij geloven namelijk dat je lekkerder werkt als je goed in je vel zit.

Eigentijds..

Bij Spindler werk je altijd met de nieuwste technieken. Om projecten op te leveren die toekomstbestendig zijn is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dat betekent dat je regelmatig leert werken met nieuwe materialen of volgens een verbeterde werkwijze. Als jij dat wil kun je ook extra cursussen, opleidingen of trainingen volgen. Om beter in je werk te worden, te groeien als persoon of om de volgende stap in je carrière te zetten. Veel van onze mensen ‘binnen’ zijn begonnen op de bouw. Laat zien wat je kunt en we zorgen er samen voor dat jij mooie stappen zet. 

Werken bij Spindler

Bij Spindler kom je terecht in een echt familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Bij ons kun jij jezelf zijn en krijg jij volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn:

Wat we doen

Up:Town te Rotterdam

Op het wijnhaveneiland wordt een nieuw icoon gebouwd: Up:Town. Spindler verzorgt hiervoor de totaalinstallatie. Het gebouw zal gaan bestaan uit 184 appartementen, commerciële ruimtes, voldoende parkeerruimte en een binnentuin.

Werken bij Spindler - Over Spindler
Werken bij Spindler - Over Spindler

Amstel Tower te Amsterdam

Naast het drukbezochte Amstelstation komt een nieuwe eyecatcher te staan: de Amstel Tower. Spindler verzorgt hiervoor de L-, S-, E-, en W-installaties. Het gebouw is 100 meter hoog en zal in zijn eerste 6 lagen een hotelfunctie hebben, daar bovenop zitten 192 stadsappartementen. Verder wordt er naast de toren een ondergrondse parkeergarage gebouwd met op het dak een busstation.
Het complex is reeds gebouwd en staat klaar om opgeleverd te worden.

De Lorentz te Leiden

Midden in het centrum van Leiden rondom het centraal station wordt een herontwikkeling van het gebied gerealiseerd, De Lorentz zal hierbij een complex zijn, dat meerdere functies kent. Spindler realiseert voor de woontorens de complete installaties. De Lorentz wordt een gebouw van ruim 50.000 m2 met woontorens, een parkeergarage en utiliteiten zoals winkels en horeca gelegenheden.

Werken bij Spindler - Over Spindler
Werken bij Spindler - Over Spindler

Woontorens Boston en Seattle te Rotterdam

Aan de Wilhelminapier zijn twee torens gebouwd van 70 meter hoog. Spindler heeft hiervoor de L-, S- en W-installaties verzorgd. In de gebouwen zijn totaal 220 appartementen gebouwd, daaronder een gemeenschappelijke onderbouw van 5 verdiepingen met hierin 1.500 m2 commerciële ruimte voor cultuur, winkels en horeca. Ondergronds is tevens een openbare parkeergarage aangelegd.
De bouw is in 2014 begonnen en in 2017 opgeleverd (ook bij enkele van de naastgelegen torens, zoals New Orleans en De Rotterdam, zijn we eerder betrokken geweest.)