Over Spindler

Spindler, een naam die staat. Al 101 jaar zijn we als echt Rotterdamse totaalinstallateur actief in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie.

Werken bij Spindler- Over Spindler

Eerlijk…

Een aantal installateurs roept tegenwoordig van alles: dat ze overal verstand van hebben, dat het werk morgen klaar is en dat ze ook een flinke korting geven. Spindler doet niet mee aan dit soort vage beloftes. Natuurlijk werken wij snel en tegen concurrerende tarieven, maar we werken vooral; transparant en eerlijk. En altijd volgens een heldere visie en werkwijze. Daarbij is onze kennis en ervaring groot en onderscheidend. Deze benadering hebben wij ook met ons personeel, we zijn een platte organisatie waarbij directe en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staat. Je kunt bij ons zijn wie je bent, groeien naar waar je naartoe wilt en ontwikkelen waar gewenst.

Eigenwijs…

Eigenwijs zijn we trouwens ook. Wat wil je als Rotterdams bedrijf. Niet alleen hard werken is ons op het lijf geschreven, we denken ook te weten wat goed is voor onze klanten en medewerkers. Meedenken is namelijk onze tweede natuur. Daarom overleggen we altijd eerst met de klant voor we aan de slag gaan en zijn de meningen van al onze medewerkers belangrijk binnen ieder project. De ervaring leert dat deze werkwijze tot de beste resultaten leidt en het werk plezierig en uitdagend houdt voor jou als medewerker.

Eigentijds..

Kwaliteit is vaak een optelsom, zeker ook bij Spindler. Als totaalinstallateur begeleiden wij projecten van A tot Z, vanaf het eerste ontwerp tot de uitvoering en ook daarna, met onderhoud en beheer. Daarbij volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet, in werkwijze, materiaal en opleidingen. Onze medewerkers nemen we mee in deze ontwikkelingen en leiden we tussentijds op, niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten, door het aanbieden van cursussen, opleidingen en trainingen. We willen de kwaliteiten van iedere medewerker optimaal benutten. Wil of kun je dus meer, laat het ons zien en we zorgen er samen voor dat er stappen gemaakt kunnen worden.

Medewerkers

Onze persoonlijke benadering is niet alleen duidelijk zichtbaar naar onze klanten toe, maar ook juist naar het personeel. Bij ons kun je echt jezelf zijn en, als je dat wilt, jezelf ontwikkelen. We zijn echt een familiebedrijf, waarbij iedereen even belangrijk is en persoonlijke benadering een grote rol speelt. Om dit allemaal samen te laten komen, hebben ook 6 kernwaarden benoemd, die we uit willen dragen naar al ons personeel.

Enkele van onze projecten

Up:Town te Rotterdam

Op het wijnhaveneiland wordt een nieuw icoon gebouwd: Up:Town. Spindler verzorgt hiervoor de totaalinstallatie. Het gebouw zal gaan bestaan uit 184 appartementen, commerciële ruimtes, voldoende parkeerruimte en een binnentuin.

Werken bij Spindler - Over Spindler
Werken bij Spindler - Over Spindler

Amstel Tower te Amsterdam

Naast het drukbezochte Amstelstation komt een nieuwe eyecatcher te staan: de Amstel Tower. Spindler verzorgt hiervoor de L-, S-, E-, en W-installaties. Het gebouw is 100 meter hoog en zal in zijn eerste 6 lagen een hotelfunctie hebben, daar bovenop zitten 192 stadsappartementen. Verder wordt er naast de toren een ondergrondse parkeergarage gebouwd met op het dak een busstation.
Het complex is reeds gebouwd en staat klaar om opgeleverd te worden.

De Lorentz te Leiden

Midden in het centrum van Leiden rondom het centraal station wordt een herontwikkeling van het gebied gerealiseerd, De Lorentz zal hierbij een complex zijn, dat meerdere functies kent. Spindler realiseert voor de woontorens de complete installaties. De Lorentz wordt een gebouw van ruim 50.000 m2 met woontorens, een parkeergarage en utiliteiten zoals winkels en horeca gelegenheden.

Werken bij Spindler - Over Spindler
Werken bij Spindler - Over Spindler

Woontorens Boston en Seattle te Rotterdam

Aan de Wilhelminapier zijn twee torens gebouwd van 70 meter hoog. Spindler heeft hiervoor de L-, S- en W-installaties verzorgd. In de gebouwen zijn totaal 220 appartementen gebouwd, daaronder een gemeenschappelijke onderbouw van 5 verdiepingen met hierin 1.500 m2 commerciële ruimte voor cultuur, winkels en horeca. Ondergronds is tevens een openbare parkeergarage aangelegd.
De bouw is in 2014 begonnen en in 2017 opgeleverd (ook bij enkele van de naastgelegen torens, zoals New Orleans en De Rotterdam, zijn we eerder betrokken geweest.)